Uusin taas hieman tätä blogiani tai siis noita laatikoita tuossa sivulla. Tuo uusi avatar on muuten tänään ostamani Iron Maiden dvd:n kansi. Oli mun mielest niin siisti kuva että täyty laittaa se tohon (näyttää ihan multa :) heh,heh! ). Sit poistin niitä sekavia biisien sanoja ja laitoin tilalle tollasen laatikon missä sanat menee eteenpäin.

Kävin vähän kaupungilla pyörimässä tänään. Ensinnäkin piti käydä ostamassa autoon uudet vannemutterit. Onneks ei ollu kalliit, euron kipale. Sit etsin monesta paikkaa kännykkätelinettä jonka saa tuulilasiin kiinni imukupilla ettei tarvitse mitään reikiä ruuvailla kojetauluun. Viimein varmaan viidennestä kaupasta sellaisen löysin ja ihan jopa kohtuu hinnalla, jipii! Sit pyörähdin Anttilassa josta tarttui siis mukaani Iron Maiden dvd ja No Doubtin cd. Molemmat oli tarjouksessa. Lopuksi vielä ruokakaupan kautta kotia ja koiran kans ulos. Päästiin noin kilometri ja taivas repesi totaalisesti. Ei siinä muuta kuin kauhealla kiireellä takaisin kotiin. Sais nää ilmat jo parantua.

**Välitarkastus mitä aamulla olin jo kirjoittanut**
Joo A laittoi eilen viestiä ja kyseli miten juhannus meni ja kertoi samalla terveisiä kaveriltani. Saattoi ihmetellä hieman vastaus viestiäni joka oli tyyliin "kerro kaverille et soittaa mulle ja juhannuksesta myöhemmin". No siihen oli omat syynsä. Laitoin sitten tänään sille hieman tarkempaa selvitystä. Aattelin kysäistä siltä josko saisin kissan hoitoon siksi aikaa kun sen vanhemmat menee tuonne mökille. Voisivat tuoda sen tullessaan ja viedä taas takaisin mennessään. On vähän ikävä sitä mun "pömppömaha" kattia.

Niin sitten tuohon otsikkoon että miksi tänään on ollut ihan omituinen päivä?! No päivä on ollut omituinen sen takia kun pää nupissa on pyörinyt vähän erillaiset asiat mitä tässä viime aikoina on ollut. Enkä oikein tiedä mitä mun päässä tapahtuu. Jotenkin siellä lyö nyt tyhjää ihan eri tavalla mitä aiemmin. Välillä mielen valtaa aivan valtaisa hyvän olon tunne ja välillä taas mietin vain että mitä ihmettä nyt tapahtuu. Välillä hymyilen täällä itsekseni ja välillä vakavoidun. Ihan ihmeellistä. Tämmöttäs tänään! öitä...

-Ressuu

PS. Kiitos L (vaikka tuskin tätä luet) eilisestä...todellakin piristi mieltäni ja oli pitkästä aikaa mukavaa tää mun elämä!