Yeah! Perjantaina se tapahtuu kun tää jätkä saa ekan tatskansa (niin se toinenkin on jo suunnitteilla). Kiitoksia Mariannelle (linkki sivuille) jolta löytyi aika näinkin pian. Löysin hänen valmiista malleista sopivan jota pyysin sitten hieman muuttamaan. Saatte sitten aikanaan kuvan tännekkin nähtäväksi mutta tatska tulee siis olkavarteen ja siihen tulee sellainen hieman häjyn näköinen suden pää. Ei siis mikään sarjakuva vaan ihan aito malline hiukan vihaisen näköisestä sudesta.

Odotan perjantaita muutenkin innolla. Jo aiemmin päivällä sovin uuden ystäväni kanssa että mennään sillon syömään eli siis treffeille ja sen jälkeen ehkä parille oluselle. Kertoisinkohan jotain tästä naisesta??? hmm...no raotetaan hieman salaista arkkua. Eli kyseessä on sellainen vajaa 25v. tummahiuksinen ja toooodella söpö neitonen. Ehkä lisää kerron sitten joskus jos treffit antavat siihen aihetta.

Mitäs muuta?! No eipä tässä nyt tänään taida olla muuta tapahtunut. Eikös tuossa ollut jo aika paljon yhdelle päivälle? Oli varmaan ja T:stähän jo eilen mainitsin että tulee huomenna kyläilemään. Tarkoittaa myös varmasti sitä että huomenna ei ainakaan blogi päivitystä tule. Ehkäpä sitten torstaina kun olen krapulassa ja vietän vapaata odottaen kuumeisesti perjantaita. Moikka!

-Ressuu