Tytteli on päättänyt lähteä joten se siitä sitten. En voi asiaan enää vaikuttaa millään tavalla, olen tehnyt kaiken sen minkä pystyn ja enempää en edes halua tehdä. Kukin tehköön omat päätöksensä ja olkoon niihin sitten tyytyväinen tai katukoon myöhemmin. Onneksi en mennyt häneen ihastumaan niin pahoin kuin tähän jokin aika sitten olleeseen tapaukseen. Itseasiassa pidin tietoisesti portit sydämeeni vain raollaan jos noin nyt voi sanoa. Ei tämä asia loppupeleissä kirpaise oikeastaan yhtään. Olen löytänyt taas sen itsevarmuuteni mikä minulla joskus iät ja ajat sitten oli. Voin oikeasti mennä baarissa käydessänikin ihan kelle vaan naiselle juttelemaan. Tuossa jokin aika sitten olin vielä niin epävarma itsestäni ettei tuo onnistunut mutta nyt olen huomannut löytäneeni oman itseni näissä asioissa jälleen.
En tosin kiellä sitä etteikö tuo olisi jo ollut mukava hieman rahoittua ja löytää vierelleen se oikea mutta toisaalta tämäkin tilanne kyllä sopii minulle.

Menen tänään sitten kirjoittamaan vuokrasopimuksen siihen uuteen asuntoon ja pitäisi varmaan käydä pomoltakin pyytämässä pari vapaapäivää siihen muuton ajankohtaan. Ketäköhän sais vielä muutto avuksi? siinäpä pulma kun en tunne täältä kauheasti porukkaa. Täytyis varmaan vähitellen alkaa pakkailemaan kamoja kun tuo työn perhana vie niin suuren osan ajastani päivittäin ettei moiselle projektille ole kauheasti viikossa aikaa. Eihän tässä ole enää kuin kolme viikkoa siihen muuttoon. Rahatilanne on edelleen todella ankea mutta onneksi siihen on tiedossa helpotusta ensi kuusta alkaen. Ei jaksais enää yhtään pidempään kitkutella tällä tavalla. No ei se rahatilanne nyt mikään yli mahtava tule jatkossakaan olemaan mutta kuitenkin parempi mitä nyt. Tällä kertaa ei ehdi enempää mutta palailen taas asiaan.

-Ressuu (biisi tästä)

I Walk Alone Put all your angels on the edge Keep all the roses, I´m not dead I left a thorn under your bed I´m never gone Go tell the world I´m still around I didn´t fly, I´m coming down you are the wind, the only sound Whisper to my heart when hope is torn apart and no one can save you I walk alone Every step I take I walk alone My winter storm Holding me awake It´s never gone When I walk alone Go back to sleep forever more Far from your fools and lock the door They´re all around and they´ll make sure You don´t have to see What I turned out to be no one can help you I walk alone Every step I take I walk alone My winter storm Holding me awake It´s never gone When I walk alone waiting up in heaven I was never far from you Spinning down I felt your every move I walk alone Every step I take I walk alone My winter storm Holding me awake It´s never gone When I walk alone