Nyt mun pää on sekaisin!!! Käytin tuota hirvittävää mainoslausetta ja jopa otsikossa. Oikeasti mä inhoan tuota ja etenkin kun kaikki tuntuu sitä nykyään hokevan. No se nyt vaan sattu sopimaan tuohon niin olkoon.

Ystäväni on poistunut keskuudestamme (siis mun ja koiruuden). Vein hänet tuossa joku aika sitten kotiinsa mutta vain pariksi päiväksi. Tulee perjantaina tänne ja on viikonlopun. Mullahan tosin on töitä mutta nähdäänpä sit ainakin iltaisin/öisin. Tänään opetin hälle koiran ulkoilutuksen, ruokkimisen sekä erinäisten laitteiteni käytön. Annoin jopa luvan tietokoneeni käyttöön, tosin tietokoneeni on salasana suojattu joten "vieras" käyttäjä ei pääse mihinkään tiedostoihin käsiksi ellei ole tietokone hakkeri tai sattumalta satu arvaamaan salasanaa joka taas ei ole kovin todennäköistä koska se on aika omaperäinen eikä esim. koiruuteni nimi :)

Aamulla oli vähän sanoisinko "sekopäiset" fiilikset ja mietin tuossa päivällä jo että pitäisiköhän se postaus poistaa kokonaan. No päätin kuitenkin jättää, hyvä kai se on joskus päästellä hieman pahimpia uloskin. Ja kun sen tekee vielä blogiin kirjoittamisen muodossa niin se ei edes sillä tavalla kohdistu juuri sillä hetkellä kehenkään ja etenkin kun se olisi varmaan jonkinlaisena huutamisena tullut ulos.

Sitten otsikkoon eli mitäs se posti toi. No posti toi minulle eilen kaksi uutta Timppa paitaa siis Timo Rautiainen&Trio Niskalaukaus paitaa jos nyt tarkkoja ollaan. Itseasiassa sooloura paitoja ei taida missään myynnissä ollakkaan tai jos on niin kertokaa heti.

Tänään kattelin matkoja. Se matka jenkkeihin ei taida toteutua niin ajattelin että lähden sitten jouluksi etelään. Ärsyttävää kun matka yhdelle maksaa melkein saman mitä jos kaksi matkustaisi. Laitoin tiistaina työpaikan pekkaslistaan toivomukseksi että saisin sen jouluviikon pekkasia+vapaata. Olen vannonut että en käy Kanarialla mutta kun hintoja katselin niin se näytti oikeastaan ainoalta hyvältä vaihtoehdolta siltä kantilta katottuna. Eli varmaan sitten sinne missä puolet suomalaisista on käynyt. No eikös siellä ole niitä jotain tulivuoria mitä voi niinku käydä kulttuurinähtävyyksinä kattelemassa?! Heh, vähän ankean kuuloista 2007 kevään Egyptin pyramidien jälkeen.

Mutta nyt tää menee nukkumaan kun on jälleen se aikainen herätys. Paljon olisi varmasti vielä sanottavaa ollut mutta ei nyt kaikkea voi kerralla muistaa. Hyvät yöt! (ai niin tatska kuvaa ei tältä päivältä nyt tuonne tule)

-Ressuu