Tässä sitä on vietetty nyt eilinen ja tätä päivää vapaalla. Perjantaina tuli vedettyä kotiperseet ja eilen sitten käytyä baarissakin. Olotila onkin tänään sitten ollut taas sen mukainen että tietää kaksi iltaa/yötä kuppia ottaneensa. Vatsaan sattuu ja veskissä saa juosta vähän väliä :(.

Minulle on iskenyt hillitön tatskakuume ja olenkin tässä tämän päivää viettänyt eri tatuiointi sivuja selaillessa. Ajattelin josko kävis ensi viikolla hieman neuvottelemassa ideoistani ja hinnoista jossakin alan liikkeessä. Ajatuksena olisi ottaa tuohon olkapään alapuolella käsivarteen joku susi aiheinen tatska ja sit toinen ranteeseen johon suunnittelin joko käärmettä tai pantteria, ehkä.

Eipä tässä taas sen ihmeempiä ole tapahtunut. Itseasiassa ei ole oikeastaan tapahtunut yhtään mitään kertomisen arvoista ja kaikkeahan ei tietenkään sit edes kerrota. No joka tapauksessa aika tylsää elämää tää taas on ollut, vaikka tulikin baarissa kaverin kans käytyä jne. T:kin muuten varmaan palailee lapin reissultaan tässä tänään tai huomenna tänne Kuopion suunnalle joten näkee varmaan sitäkin taas. Sehän kyllä varmaan tarkoittaa sitä että joutuu yöelämään taas tulevalla viikolla suunnistamaan. Mitäpäs muuta sitä kaksi sinkku äijää keksiskään :) Nyt tää jatkaa tatskojen kattelua, moi moi!

-Ressuu