Siitä on taas tovi vierähtänyt kun olen saanut aikaiseksi kirjoitettua tänne. No niin mitäs tässä on tapahtunut?!?
No eilisestä tai oikeastaan edellis päivästä (vai miten se oli?) on varmaankin helpoin aloittaa. Eli läksin tiistaina töitten jälkeen tekemään pienen baari kierroksen. Noh ensimmäisessä paikassa minne menin ehdin istua vain hetken tuopin saatuani kun siinä T:n kanssa puhelimessa olessani pöytääni tupsahti neitonen istumaan. Katoin vähän aikaa ihmeissäni ja sitten moikkasin. Jatkoin kuitenkin puhelua ja tämä neitonen suunnisti tiskille. Ajattelin että no se siitä mutta mitäpäs vielä hän tulikin takaisin. Tovin siinä vielä T:n kanssa puhelimessa juttua jatkoin ja sitten tämä tyttönen tarttui puhelimeeni, pisti sen korvalleen ja jutusteli hetken T:n kanssa. Mä jäin suu auki kattomaan että mitä v***ua! Sitten hän antoi puhelimen takaisin ja T sanoi et meidän pitää varmaan lopetella jotta pääsen tyttösen kanssa juttelemaan. Enpä ihan tarkaan muista mitä muuta siinä oli mut jotain läppääkin tää tytteli T:lle musta heitti.
No jutusteltiin siinä sitten tovi kera hänen kaverinsa ja kaverin poikaystävän. Sitten päätettiin vaihtaa Henkkaan. Siellä jatkettiin jutustelua ja jossakin vaiheessa hänen kaverinsa lähti miehensä kanssa ja me jäätiin kaksin. Kyselin siinä sitten jossakin vaiheessa josko saisin yöseuraa ja tämä tyttönen lupautuikin sitten lähtemään mukaani. Otettiin siinä kuitenkin vielä parit ja onnistuimpa kaatamaan drinkinkin päälleni ja silleen. Kiva oli sit märillä housuilla (oikeasti näytti siltä niinku oisin laskenu housuuni) lähteä kotia päin. S autuaasti taksilla kuskasi meidät perille.
No siinä syöpöteltyämme päädyimme tietysti makkarin puolelle ja eihän sitä tietenkään nukkumaan heti ruvettu. Kyllä se taas vaan kivaa oli kun viime kerrasta ehtikin reilu pari viikkoa vierähtää. Tytteli oli sitten kahdeksas "sellainen tapaus" sitten eron A:sta. No mutta numerot on vaihdettu ja tänään jo soiteltukkin eli ei tää nyt varmaa ainakaan yhteen yöhön jäänyt. No mutta kuitenkin katselen rauhassa tässä tilannetta eteenpäin.

Sattuipa tuolla Henkassa eräs "hauska" tapauskin. Eräs tyyppi pienoisissa sievissä tuli pariinkin otteeseen lässyttämään jotain tyhjänpäiväistä ja sitten tunki hieman liian lähelle yksityisyyttäni. Noh minähän tietysti hieman herkkänahkaisena vedin pultit, nappasin tyyppiä olkapäästä kiinni ja lähdin roudaamaan kohti ulko-ovea. Tyyppi lensi siinä sitten persiilleen ja minä vinkkasin pokelle että tuuppas viemään tää sankari pihalle ja sinne läks. Hienoa!

Kirjoittelen tässä muuten yhdellä kädellä kun toisessa on puhelin. T soittelee meinaan Helsingistä ympäri päissään, heh!
Tänään (to) mennäänkin tyttelin kans sit kattomaan puikkariin Indicaa. Siitä sitten jotain kuvia ehkä huomenna tänne.
Niin juu, meinas unohtua ihan täysin. Muutan sitten joulukuun puolivälissä. Muutan siihen kämppään mitä kävin kattomassa. No tälläistä tällä kertaa, enää on vain biisi jäljellä se löytyy tästä.

-Ressuu