Niin se vaan päivä vierähti ja mitään järkevää en saanut aikaiseksi. Itseasiassa tänään on ollut niin tylsä päivä ettei mitään rajaa. Että voikin ihmisen elämä olla tylsää. Joku sanoisi tähän varmaan että juurihan sä kävit Helsingissä jne. No juu niin kävin mutta se oli ja meni, nyt vietätään tätä normi paskaa elämään kun päivät vaan vierii ja mitään mainittavaa ei tapahtu. Jos sitä ei voi sanoa mainittavaksi asiaksi että katsoin tänään telkkarista sen ainoan sarjan jakson mitä seuraan eli Housen.

Voi että pitikin mennä eilen pesemään toi koira. Nyt se sitten vasta karvaa pudottaakin. En muistanut enää sitä seikkaa. Eli eilinen imurointi ja lattioiden pesu meni melkein hukkaan kun jo nyt näyttää siltä niinku ei olis viikkoon ainakaan siivottu. Olen harjannutkin siitä aivan mielettömiä määriä sitä karvaa mutta yhä sitä vaan tuntuu riittävän.
Väsyttää kyllä niin kamalasti nyt et on pakko mennä nukkumaan. Tuli vähän lyhyt teksti tällä kertaa mut eipä tässä mitään ole tapahtunutkaan niin ihmekkös tuo.

Tällä kertaa musiikkia joka ei ole kauheasti minun makuuni mutta bongasin tuolta tälläisen . On se vaan niin IHQ!!!

-Ressuu