Tää kirjoittaminen on nyt kolmesta syystä hieman tuskaa. 1.Kaverillani on läppäri ja en oikein hallitse läppärillä kirjoittamista 2.Kaverillani on macki ja tää on ihan outo pc:n käyttäjälle 3.Kirjoitin jo pitkän tekstin ja sitten onnistuin sen kadottamaan.
Mutta kaikesta huolimatta nyt on siis ensimmäinen kokonainen päivä vietetty täällä Helsingissä ja ihan mukavaa on ollut. Eilen käytiin hieman baarissa pyörähtämässä ja tänään sitten oli tietysti jonkinlaista krapulan poikasta ilmassa. Eilen oli tarkoitus ihan tyytyä tuohon Kallion paikalliseen mutta kun meno ei siellä oikein mielyttänyt päätettiin suunnata keskustaan. Sieltä sitten kotiuduttiin vasta joskos neljän jälkeen aamuyöstä.
Saatiin baari-illan aikana kaverini kanssa pienimuotoinen riitakin aikaiseksi kun hän luuli minun tulleen tänne vain naisia iskemään. Sellaiset ajatukseni ei nyt kuitenkaan olleet. Tämä riita lähti liikenteeseen siitä kun eräs neitonen tuli minulle jutustelemaan ja sitten se juttutuokio hieman venähti. Ehkä siitä olisi pidemmällekkin päästy mutta päätin sitten jättää asian sikseen.

Tänään käytiin hieman pyörimässä kaupungilla ja sitten tavattiin pari kaverini naispuoleista tuttavaa jotka hekin muuten olivat tänne Kuopiosta eksyneet. Käytiin sitten porukalla syömässä eräässä Meksikolaisessa ravintolassa. Oli muuten niin hyvät ruuat että päätin vierailla kyseisessä paikassa seuraavankin kerran kun täällä päin liikun. Annokseni joka sisälsi 200g hevosenlihaa, ranskanperunoita, jalopenoja(punaisia), maissia ja papukastiketta oli niin valtava että kerrankin ravintolassa syödessään sai vatsansa täyteen. Ja ruoka oli siis todella maittavaa. Niin ja kuljetiinhan me metrollakin tänään, viime kerrasta onkin aikaa jotain yli kymmenen vuotta.
Ruokailun jälkeen käytiin heittämässä toinen neitosista kyydilleen takaisin kohti Kuopiota ja sen jälkeen kaverini ajatti minua pienen kierroksen ympäri kaupunkia ja käytiinpä Espoon sekä Vantaan puolellakin.

Huomenna on tarkoituksena käydä Suomenlinnassa koska en ole siellä eläissäni käynnyt. Mielenkiinnolla odotan mitä kaikkea nähtävää siellä on ja miten hienoa kuvia sieltä saan tulevaa kuvablogiani varten. Huomenna tapaan varmaan myös blogi ystäväni. Siitäkin tulee varmasti ihan mielenkiintoinen kokemus. On ihan jännä tavata blogini lukija ja vastaavasti siis myös sellainen henkilö jonka blogia itse luen. Ehkäpä saamme mielenkiintoisia keskusteluja aikaiseksi.
Koiran kanssa ovat Turussa kuulema pärjänneet ihan hyvin. No juu tälläistä tänään, huomenna taas varmaan jotain uutta kerrottavaa.

-Ressuu