Vapaat alkoi sitten tänään. Olin aamulla lyhyen vuoron töissä ja nyt sitten huominen+ylihuominen vapaata että ihan jees. Sääennustekkin on sitten onneks luvannut parempaa joten senkin puolesta ihan kiva olla vapaalla. Tosin sitten onkin mukava 8päivän työputki :( ei niin kiva.

Tänään olen sitten kavereita nähnyt T kävi kylässä ja sitten M:n kans käytiin hieman kaupungilla kaupoissa pyörähtämässä. Löysin Jack&Jonesista yhden kivan kauluspaidan ja H&M löytyi myös kauluspaita. Laitan jossakin välissä kuvia tuonne vaate ostoksilla osastoon. Nyt tässä sitten nautiskelen muutamasta oluesta ja odotan saunaan pääsyä. Uusi puhelinkin on jo (tai viimein) käytössä ja entinen odottaa uutta sijoituskohdetta, ihan toimiva peli sekin on joten ei viitti sitä heittää menemäänkään.

T tulee huomennakin pistäytymään kun sillä on asioita täällä Kuopion suunnalla. Sitten myös A:n vanhemmat tulee kotiin meno matkallaan tätä kautta. Koiruus saa vihdoin lelunsa. Muuttamisen suhteen en ole tehnyt päätöksiä ja itseasiassa päätin ottaa aikalisän koko asian miettimisessä. Katsotaan tuossa parin viikon päästä sitten jos alkaisi taas miettimään sitä. Nyt elän siihen asti päivän kerrallaan. Tänään oli palkkapäivä ja sai kyllä todeta että eipä siitä huimasti käteen jäänyt vaikka ihan kohtuullinen palkka tulikin. Tuo vuokra vaan syö niin pirun ison osan siitä aina. No täytyy jotenkin taas kitkutella seuraavaan palkkapäivään eli kahden viikon päähän.

Taas vapaiden alkaessa huomaa sen miten ahdistus iskee. Yksinäisyys siis alkaa vaivata heti kun on vapaata. Viime viikolla se jäi välistä kun olin siellä reissussa mutta nyt se tuntuu jälleen iskevän. Kaikenlisäks olen vielä ihan pirun väsyny näistä alkuviikon aikaisista herätyksistä.

Voi hitto eilen onnistuin iskemään pikkuvarpaani kynnykseen ja puolet kynnestä irtos tai siis ei siitä palaa lähteny vaan jäi puoliks kiinni ja puoliks irti. Nyt onkin sitten aivan helkkarin kipeä. Mutta joo jotain mun piti kertoa mutta nyt en kuollaksenikaan muista joten ILLAN JATKOT!

-Ressuu

***muoks*** biisi tähän iltaan Freud Marx Engels&Jung