Tässä sitä taas istutaan, kotona oman koneen ääressä. Edelleen sairaslomalla ja nyt on sitten reissun jälkeen palattu tähän tylsään arkeen. Helsinki antoi minulle oikeastaan ihan hyvän kuvan itsestään, en silti osaa sanoa voisinko siellä asua mutta ihan mukava siellä olisi ainakin käydä hieman useammin. Hieman kyllä harmittaa etten Turussa ehtinyt tai no olisinhan minä ehtinyt mutta pikemminkin en viitsinyt olla pidempään. Koira kun oli A:n vanhempien riesana jo neljä päivää niin ei kehdannut sitä "kärsimystä" heille enää venyttää. Tosin kaikki tutut jäi näkemättä ja se hieman harmittaa. Pariin en saanut yhteyttä ja pari muutakin olisi ollut joita olis voinut tavoitella. No ehkä sitten joskus ensi kerralla, sitä en tosin osaa sanoa milloin sellainen tulee.
Helsingissäkin jäi yksi kaveri näkemättä kun hänelle se näkeminen olisi sopinut ainoastaan päivällä (illat töissä) ja päivisin jostakin ihmeen syystä minulla ei oikein ollut haluja liikkua yhtään minnekkään. Tarkoitan ennen kahta iltäpäivällä. En myöskään ehtinyt nähdä toista blogi ystävääni sekin hieman harmittaa. Toisen sentään ehdin pikaisesti tavata, ehkä juttua olisi riittänyt pidemmäksikin aikaa kun ei oikein alkua pidemmälle päästy mutta ei voi mitään kun oli pakko lähteä ajelemaan.

Eilen tosiaan käytiin S:n kans pitkästä aikaa kaljoilla. Oli ihan mukava vaihtaa taas kuulumisia ja keskustella henkeviä. Siitäkin kaverista paljastuu joka kerta ihan uusia mielenkiintoisia asioita. Baari-ilta oli sinäänsä kyllä ihan tylsä, sai taas vaihteeksi todeta kuinka Kuopiolaiset naiset eivät tähän suuntaan "huutele". Helsingissähän sitä huomiota sain osakseni ihan eri tavalla. Jaa taas tuli yksi hyvä puoli siitä kaupungista, kohtahan tässä jo vois harkita sinne muuttoa kun niin paljon hyviä asioita tulee esiin.
Outoa kaikki 25mesekaverianikin on pitänyt tänään hiljaiseloa. Ovatkohan ne unohtaneet jo mut kun en mesessä moneen päivään ollu. Yleensähän minulla on mese aina auki kun vaan kotona olen ja päivittäin tulee sitäkin kautta jutusteltua aika paljon.

Koiruus on ollut tänään taas hieman masentunut. Sille taisi olla mukavaa vaihtelua olla välillä sellaisissa maisemissa missä tapahtuu koko ajan jotain ja etenkin kun sai siellä ilmeisestikkin paijausta lähes tulkoon jatkuvalla syötöllä.

Huomenna olis taas palkkapäivä. Siitäkään palkasta ei paljoa iloa ole kun joutuu maksamaan vuokraa ym. laskuja ja vielä T:lle takaisin lainaamani rahat. Itseasiassa kun tuossa laskeskelin niin ei kyllä ollut kauhean järkevä se Helsingin reissu näin rahallisessa mielessä mutta toisaalta jos täällä olisi pälli levinny niin ei sekään hyvä asia ois ollu.
Huomenna täytyis varmaan lähteä selvittämään tätä asuntoasiaakin että josko sitä pääsis joulukuun alusta vaikka muuttamaan pienempään ja halvempaan. Niin ja sohvankin pitäisi tulla tällä viikolla jos alkuperäinen toimitusaika pitää paikkansa.
Ääh, pitäis siivotakkin...täällä hukkuu kohta koiran karvoihin. No jos tota sen verran sais aikaiseksi et imurois. Vois sitten illalla palkita itsensä saunalla. Eli imuroimaan (ehkä).

-Ressuu (niin ja biisihän löytyy TÄSTÄ)